четвер, 24 жовтня 2019 р.

Інструктивно-методична нарада для працівників психологічної служби

23 жовтня 2019 року відбувалася зустріч з працівниками психологічної служби ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, інтернатних закладів з питань організації та змісту діяльності психологічної служби у 2019/2020 навчальному році. В роботі семінару взяли участь 38 осіб.
Відкриття наради розпочалося з вітального слова Наталії Маковкіної, завідувача відділу практичної психології і соціальної роботи, яка також звернула увагу на нові нормативно-правові документи, що регламентують роботу психологічної служби та розповіла про вимоги до ведення та зміни в типовій документації фахівців служби в 2019/2020 навчальному році.
Учасники семінару-практикуму «Стан та особливості діяльності психологічної служби системи освіти» працювали з модераторами в локаціях: «Актуальні проблеми та стратегія розвитку психологічної служби Київщини» (Леся Шелест, методист відділу практичної психології і соціальної роботи), «Компетентність, професійна креативність, особиста відповідальність працівника психологічної служби» (Людмила Багдасарова, методист відділу практичної психології і соціальної роботи), «Створення освітньо-професійного середовища» (Наталія Маковкіна, завідувач відділу практичної психології і соціальної роботи).
Практичні психологи та соціальні педагоги в практичній частині заходу обговорили проблеми з якими стикаються під час роботи та озвучили можливі варіанти покращення діяльності психологічної служби у системі освіти регіону. Учасники висловили пропозиції щодо подальшого планування роботи психологічної служби та представили свої ідеї з питань удосконалення психологічного та соціально-педагогічного супроводу всіх учасників освітнього процесу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар