понеділок, 8 жовтня 2018 р.

Інструктивно-методична нарада для працівників психологічної служби

 4 жовтня 2018 року на базі Комунального навчального закладу Київської обласної ради «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» відділом практичної психології і соціальної роботи проведено інструктивно-методичну нараду для працівників психологічної служби ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, інтернатних закладів «Організаційно-методичне та нормативне забезпечення діяльності психологічної служби системи освіти області».
У роботі інструктивно-методичної наради взяли участь:
Маковкіна Наталія Олександрівна, завідувач відділу практичної психології і соціальної роботи КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів»,
Багдасарова Людмила Віталіївна, Шелест Леся Василівна, методисти відділу практичної психології і соціальної роботи КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів»,
Під час наради  розглянуто такі питання:
  • Аналіз діяльності психологічної служби системи освіти Київської області у 2017/2018 н. р.
  • Пріоритетні напрями психологічної та соціально-педагогічної роботи з дітьми та учнівською молоддю в закладах освіти у 2018/2019 н. р.
  • Нове Положення про психологічну службу в системі освіти.
  • Вимоги до ведення професійної документації фахівців психологічної служби.
  • Презентація впровадження програми виховної роботи для всіх учасників освітнього процесу з питань протидії торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція».
В практичній частині наради відбулося  обговорення змін у веденні  документації практичного психолога і соціального педагога в освітньому закладі. Також учасники обговорювали проблеми негативного впливу соціального середовища, соціальних мереж на життя дітей і підлітків та в творчих групах вправлялися у використанні елементів програми виховної роботи з питань протидії торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція».
Після наради було проведено консультації з проблемних питань діяльності психологічної служби системи освіти регіону.
В роботі наради  взяли участь 34 особи.

Немає коментарів:

Дописати коментар