вівторок, 27 лютого 2018 р.

День безпечного Інтернету

06 лютого 2018 року у світі відзначається День безпечного Інтернету. Гасло цього року – «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою».
05 лютого 2018 року викладач інформаційних технологій Баб’як В.О. взяв участь у перегляді Всеукраїнського вебінару «Безпечний інтернет». Також психологом Бенедіс Н.О. було проведено анкетування «Чи знайомі Ви з небезпеками в Інтернеті».
Під час опитування було з’ясовано, що 57,2 % респондентів відповіли «так» знають, 9,5% - «ні», 33,3 % - не змогли дати відповідь.
Тому 06 лютого 2018 року в ДНЗ «Київське обласне ВПУ харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем інформаційних технологій та психологом було проведено просвітницько-інформаційну годину. Під час заходу від викладача учні та педагоги отримали цікаву та корисну інформацію про небезпеки в мережі Інтернет та як захистити себе від шахраїв та зловмисників.
Психолог провела вправу «Хто надіслав листа?» і звернула увагу присутніх на те, як важко зрозуміти, хто насправді знаходиться по той бік телефону чи комп’ютера, та як діяти, коли вам приходить лист від анонімної особи.
На згадку учні та педколектив отримали пам’ятки «Як вберегти себе від небезпеки в Інтернеті». http://vpuht.org/news/35-newsflash/905-06022018-.html




Немає коментарів:

Дописати коментар