вівторок, 27 лютого 2018 р.

Тренінгове заняття «Знайди свій шлях до успіху»

26 грудня 2017 року, в рамках проекту «Розвиток стійкого інтересу учнів до обраної професії», практичним психологом ДНЗ «Київське обласне ВПУ харчових технологій та ресторанного сервісу» Бенедіс Н.О. було проведено тренінгове заняття «Знайди свій шлях до успіху» для здобувачів освіти групи №1 за професією «Обвалювальник м’яса; жилувальник м’яса та субпродуктів; виробник м’ясних напівфабрикатів».
Тренінгове заняття було спрямоване на активізацію процесу самопізнання, усвідомлення професійного вибору здобувачів освіти, а також на розвиток навичок самоаналізу, планування майбутнього, розширення уявлення про світ обраної професії та її особливостей.
Здобувачам освіти було запропоновано виконати ряд вправ: «Сліпий та поводир», «Я мрію стати», «Валіза», «Влучити в десятку» та інші, а також переглянули відеоролики «Мотивація до успіху».
Обрана людиною професія насамперед має давати задоволення їй самій та бути корисною для оточуючих. Улюблена, омріяна професія — це запорука успішного й щасливого життя будь-якої без винятку людини, яка допомагає самореалізуватися в житті.




Немає коментарів:

Дописати коментар